meditatie

6 bijeenkomsten, elke maand tot het einde van 2022. (behalve in de zomer vakantie)

Je kan elk moment instappen, tenzij de groep vol is. Er is plek voor 6 deelnemers.

THE PRESENCE OF BEING IS NOT MOVED. IT IS NOT AN OBJECT THAT THE WIND OF THOUGHTS CAN MOVE. . .    -Mooji-

 

Ken je dat? Je hebt je voorgenomen om te gaan mediteren. Je hebt gehoord dat daar zoveel gezondheidsvoordelen aanzitten! Voor je lichaam en voor je geest. Je wordt er rustiger van en je slaapt beter, heb je gehoord, top idee, dat is wat je wil. Tot dat...., je eindelijk gaat zitten: het was nog nooit zo druk in je hoofd...

 

Wanneer ik vraag waarom mensen willen mediteren, is in 99 procent van de gevallen het antwoord, dat mensen dichterbij zichzelf willen komen, willen terugkeren naar zichzelf, dat het een manier is om tot rust te komen in jezelf.

Mooi is dat hè ? Ze willen eigenlijk niet mediteren, maar zichzelf weer vinden! 

 

En dan begin je tóch... je voelt dat het tijd is om de vele gedachten aan te gaan kijken en je durft jezelf te gaan confronteren met de drukte in je hoofd.

...en dan begin je te ontdekken dat transformatie mogelijk blijkt te zijn! Wanneer jij bereid bent naar binnen te gaan en bewust te gaan voelen, bewust zijn te voelen, blijkt verandering mogelijk te zijn ♡ 

 

Er ontstaat een directer contact met je ervaring en een diepere beleving van jezelf en van je houding ten opzichte van jezelf en hoe je in het leven staat.

 

Is dit na het volgen van deze 6 bijeenkomsten 'voor elkaar' ? Ik sluit nooit iets uit.., maar ik denk van niet. Het geeft je wel openingen en handvaten om jezelf te gaan zien. Inzichten om stappen te gaan zetten. De stappen die je al zolang voelt dat je ze wilt zetten.

 

Welkom....,

Welkom bij jeZelf ♡ 

 

De bijeenkomsten wordt gegeven door Bloem Bloemendaal

Testimonials

"Eindelijk begrijp ik dat ik ook uit die emoties kan gaan, en er van een afstand naar kan kijken, en kan voelen hoe het met mij is. Dank dank dank dank dank. Dit is voor mij enorm. Voel voor het eerst sinds ruim een half jaar rust, waarvan ik het gevoel heb dat die ook bereikbaar blijft."

 

 

"De sfeer was heel fijn en vertrouwd. Het delen van onze ervaringen ook. 

Wat ik meeneem is het vertrouwen op je gevoel, het af en toe stil zijn om te luisteren naar jezelf.

Alsnog dank je wel voor de liefdevolle begeleiding."

 

“Het was heerlijk om weer te ervaren hoe mooi, intens en waardevol mediteren voor mij kan zijn. Ik vind er rust, evenwichtigheid en antwoorden. Knap hoe jij dat in woorden kan uitleggen en benaderen, want vaak vind ik er niet de juiste omschrijving voor. Soms heb ik meer tijd nodig om echt te begrijpen wat ik heb ervaren, hoewel ik me er wel bewust van ben dat het een groot geschenk is dat wat zich op dat moment aan mij openbaart. Ik heb in ieder geval hele mooie meditaties mogen ervaren in de workshop en daarvan werd het stil van binnen. Prettig stil en tevreden, ik kon daar weken op vooruit. Bonus was dat mijn lijf er goed op reageerde en ik een vernieuwd plezier in yoga uit en thuis heb gevonden.”