meditatie workshops

THE PRESENCE OF BEING IS NOT MOVED. IT IS NOT AN OBJECT THAT THE WIND OF THOUGHTS CAN MOVE. . .    -Mooji-

 

Ken je dat? Je hebt je voorgenomen om te gaan mediteren. Je hebt gehoord dat daar zoveel gezondheidsvoordelen aanzitten! Voor je lichaam en voor je geest. Je wordt er rustiger van en je slaapt beter, heb je gehoord, top idee, dat is wat je wil. Tot dat...., je eindelijk gaat zitten: het was nog nooit zo druk in je hoofd...

 

Wanneer ik vraag waarom mensen willen mediteren, is in 99 procent van de gevallen het antwoord, dat mensen dichterbij zichzelf willen komen, willen terugkeren naar zichzelf, dat het een manier is om tot rust te komen in jezelf.

Mooi is dat hè ? Ze willen eigenlijk niet mediteren, maar zichzelf weer vinden! En denken dat meditatie een middel is om daar te komen.

De workshops hebben een hele duidelijk opbouw en we adviseren daarom om je alleen op te geven wanneer je ook alle data kan.

 

 

Workshop 'anders kijken'

Deze workshop wil je graag handvatten geven, om die weg naar jezelf weer te herkennen.

Wil je leren anders te kijken, wil je laten zien dat degene waar je naar op zoek bent, nooit weg is gegaan. Dat je niets anders kan zijn dan jeZelf.

 

 

Je bent je eigen essentie! Wanneer je essentie opzoekt in het woordenboek, betekent het: datgene wat overblijft wanneer je de randzaken weglaat.

Workshop 'wie of wat ben ik?'

Dit zou je als vervolg op de 'Anders Kijken' workshop kúnnen zien.., maar ik hou niet zo van lineair denken, dus wanneer dit je aanspreekt, voel je welkom!

 

Deze workshop wil graag de opening bieden om te gaan voelen wie je bent als je die randzaken kunt gaan weglaten. Om te gaan ont-dekken hoe je de randzaken weglaat.

Dan kom je bij je essentie, je oorsprong. Die oorsprong neemt alles zoals het is, zoals het komt, omdat dat is wat er is, wat zich laat zien, wat zich aandient. ♡ 

 


 

De workshop wordt gegeven door Bloem Bloemendaal

 

Testimonials

"Eindelijk begrijp ik dat ik ook uit die emoties kan gaan, en er van een afstand naar kan kijken, en kan voelen hoe het met mij is. Dank dank dank dank dank. Dit is voor mij enorm. Voel voor het eerst sinds ruim een half jaar rust, waarvan ik het gevoel heb dat die ook bereikbaar blijft."

 

 

"De sfeer was heel fijn en vertrouwd. Het delen van onze ervaringen ook. 

Wat ik meeneem is het vertrouwen op je gevoel, het af en toe stil zijn om te luisteren naar jezelf.

Alsnog dank je wel voor de liefdevolle begeleiding."

 

“Het was heerlijk om weer te ervaren hoe mooi, intens en waardevol mediteren voor mij kan zijn. Ik vind er rust, evenwichtigheid en antwoorden. Knap hoe jij dat in woorden kan uitleggen en benaderen, want vaak vind ik er niet de juiste omschrijving voor. Soms heb ik meer tijd nodig om echt te begrijpen wat ik heb ervaren, hoewel ik me er wel bewust van ben dat het een groot geschenk is dat wat zich op dat moment aan mij openbaart. Ik heb in ieder geval hele mooie meditaties mogen ervaren in de workshop en daarvan werd het stil van binnen. Prettig stil en tevreden, ik kon daar weken op vooruit. Bonus was dat mijn lijf er goed op reageerde en ik een vernieuwd plezier in yoga uit en thuis heb gevonden.”