Lessen bij sama

 

Wat we uitdragen bij Sama is levensbeschouwing, een levensbeschouwing die spiritualiteit in zich draagt. Er zijn vele vormen van levensbeschouwingen en geloofsovertuigingen die je als mens kunt aannemen. Elke levensovertuiging is verbonden met bijbehorende principes, idealen met Liefde.

 

Dit komt allemaal samen in dat wat we doen bij Sama: levensbeschouwing, (levens-)filosofie en bewustzijnsontwikkeling. D.m.v. (oa) lichaamswerk, meditatie, stil samaZijn. Heling in de breedste en diepste zin is onze drijfveer en altijd een individueel proces.

 

Levensbeschouwing en spiritualiteit zijn overigens geen godsdienst of religie. Wel kan je zeggen dat een godsdienst of religie ook levensbeschouwelijk van aard is.

De begrippen levensbeschouwingen en spiritualiteit worden vaak door elkaar gebruikt. Ons werk kun je zien als hetgeen je van buiten naar binnen brengt. Waar je jouw authentieke pad vindt en leert luisteren naar de stem van binnen, die er altijd al was...

♡ 

 

Elke vorm heeft zijn eigen methode en werkzaamheid, maar ze richten zich uiteindelijk allemaal op het leren (her)kennen van je lichaam en geest.

 

Welke vorm past nu het beste bij jou? Waar ben je naar op zoek?

Hieronder leggen we per yoga vorm uit wat het inhoudt en wat het voor je kan betekenen.

 

Yin Yoga

Alignment Yoga

Hatha Yoga

Zhineng Qigong


Zwangerschap

Baby Yoga