zwangerschap


Bewust bevallen

 

De cursus is een moment gericht op jou en het kindje in jouw buik. Het helpt je ontspannen tegen de bevalling aan te kijken, omdat je handleidingen worden gegeven om een bevalling te dragen.

De cursus geeft je vertrouwen in je eigen vermogen en kracht.

Door de oefeningen leer je je lichaam beter kennen, spanning te lokaliseren en los te laten. Het leren kennen van je adem en deze te kunnen inzetten bij het opvangen van je weeën neemt een belangrijk deel van de lessen in. Deze oefeningen zijn een grote steun bij de bevalling. Daarnaast is er veel aandacht voor de bekkenbodemspieren en de andere hulpspieren die je nodig hebt voor, tijdens en na de bevalling.

Niet zweverig

 

De cursus heeft als doel je voor te bereiden op je bevalling. Niet zweverig, maar juist met beide voeten op de grond en is niet verbonden aan enige religie

Je kan deelnemen aan de zwangerschapscursus vanaf de 20e - 25e week. Eerder kan prima, later liever niet. Dan heb je nl. te weinig tijd om je alle adem- en ontspanningstechnieken eigen te maken.

De cursus is 10 lessen, 9 lessen vóór de bevalling en 1 ná de bevalling, met je kindje. De terugkomles wordt later gepland, als jullie kindjes geboren zijn. Tevens is er een partnerles.

Er wordt gewerkt tijdens de lessen met de zwangerschapsbal. Deze bal wordt door Sama centrum ter beschikking gesteld.

Persoonlijke begeleiding

 

De zwangerschapsyoga wordt gegeven door Nina van der Meulen.

Wanneer mensen persoonlijke begeleiding willen, met of zonder partner dan kan dat 'op maat'. Mail of bel Nina dan gerust en bespreek de mogelijkheden. 

 

Mis je een les? Overleg even met Nina hoe je deze les kunt inhalen.

Schrijf je op tijd in, want vol is écht vol, zodat er voor iedereen voldoende aandacht en ruimte is.

 

Voor vragen kunt u altijd contact opnemen met Nina:

06-31 68 26 12 info@massagepraktijknina.nlindividuele begeleiding

Mocht de datum van jou keuze al vol zitten, dan is de ondersteuning van Nina in een 1 op 1 setting

ook een hele goede voorbereiding!

 


kraamcentrum dat

Voor de zwangerschapscursussen geldt: aangesloten bij kraamcentrum DAT? Inwoners van de Hoeksche Waard kunnen gebruik maken van de waardebon.