ZomerVibes


 

Van 29 juli t/m 25 augustus zijn er geen reguliere lessen bij Sama, maar zijn er wel een aantal heerlijke Zomer Vibes gaande ♡ Je kunt je hiervoor apart opgeven en gaan buiten je eventuele abonnement om. 

 

De Zomer Vibes zijn workshops van 2 uur. 

Naast de Zomer Vibes op maandag en woensdag geven we op de dinsdagavond de Meditatie workshop 'Anders Kijken' . Deze cursus is 4 avonden van 2 uur. De bijeenkomsten volgen elkaar op en kan om die reden alleen als hele cursus gevolgd worden.

 


zomerse Yin Vibe

Yin Yoga richt zich op het inwerken op het bindweefsel.

Het is een tegenhanger van het snelle en met talloze prikkels gepaard gaande hedendaagse leven. Eén van de mooiste effecten van Yin Yoga is de innerlijke stilte die het kan brengen. 

 


Alignment Intensive Vibe

In de Intensives nemen we de tijd om ons te verdiepen in de Alignment methode. Samen met de uitleg van de techniek, staat de ervaring van ontspanning, mobiliteit en kracht van ons lichaam centraal. Deze Intensives geven je sleutels, ze nodigen uit tot een intiemere verbinding met je lijf, met je gevoel en met de realiteit. Want je lichaam liegt niet, het weet.

 


Aerial Yoga Vibe

Weer terug van weggeweest: Aerial Yoga. In deze ZomerVibe heb je een doek, je lichaam en de zwaartekracht, meer heb je niet nodig. Zowel voor beginners als de meer ervaren yogi’s een nieuwe yoga ervaring.

 

Het aerial yogadoek ondersteunt, haalt de compressie uit de wervelkolom, spanning uit nek en schouders en zorgt voor meer bewegingsvrijheid. Het gevoel van ruimte in je lijf laat je letterlijk zweven.

 Het is spelen met de zwaartekracht. Aan het eind van de les ervaar je ultieme ontspanning, wegzinkend en schommelend in je eigen hangmat kom je helemaal tot rust.

 


Psoas Release Vibe

Onze vaste deelnemers weten al wat de Psoas Release voor je kan doen.

De psoas is een spier die zich diep in het lichaam bevindt, een oerboodschapper van het centrale zenuwstelsel die uitdrukking geeft aan wat er diep in je wezen leeft. Het wordt daardoor ook wel de spier van je ziel genoemd. In deze Zomervibe maken we verbinding met onze psoas, leren we de (onbewuste) spanning kennen om deze vervolgens los te laten.

Een bijzondere ervaring, je bent bij deze van harte uitgenodigd ♡ 

 


Meditatie Workshop 4X

Deze workshop kan je alleen volgen wanneer je alle 4 de data kan. De bijeenkomsten versterken elkaar en hebben een logische opbouw.

Voor alle informatie over deze mooie workshop staat hier omschreven