Yin & happy metal


'sound is the medicine of the future'

De winter is een Yinne periode, een periode om binnen te blijven bij de warme kachel en in jezelf te keren. Precies dat gaan we doen bij Yin & Happy Metal. In een lekkere warme ruimte, drie uur de tijd nemen om naar binnen te keren. 

 

Yin Yoga is een vorm van Yoga waarbij je 3 - 5 minuten in een houding blijft, waardoor het bindweefsel langzaam oprekt, verzacht en gehydrateerd wordt. Zo ontstaat er steeds meer ruimte in je lijf en in je mind. Je komt in contact met jezelf, met alles wat jou jou maakt. 

Er ontstaat rust, ruimte, alles valt weg en je komt in een heerlijke stilte..... 

 

Tijdens de workshop wordt muziek gemaakt op handpannen, verschillende drums, koshi’s en klankschalen. Alle klanken hebben een bepaalde frequentie, die resoneren met de frequentie van jouw lijf, jouw chakra’s, jouw emoties, jouw staat van zijn. De muziek die we maken wordt afgestemd op het moment en zorgt ervoor dat je dieper en dieper naar binnen keert. Wij geven slechts het zetje, jij doet de rest. 

 

Voor wie? 

Jong of oud, dik of dun, man of vrouw, ervaren of on-ervaren. Iedereen is welkom. De workshop wordt zo gegeven dat het goed te doen is voor beginners en tegelijkertijd interessant voor gevorderden. 

 

Docenten: 

Vincent van der Vijgh: Yin-Yogi, eigen studio, docent bij Bivag (Yin Yoga docenten opleiding), spontaan. Vincent is een kei in improviseren en weet van elke les een feestje te maken. 

Marjo van Dam: Yin-Yogini, schrijver, natuurgeneeskundig therapeut, open, passie voor walvissen. Marjo zorgt vooral voor de muzikale ondersteuning. 

 

Kosten: 

Deze 3 heerlijke uren lange workshop kost 47,50 euro per persoon

Voor de workshop is alles aanwezig en je hoeft niets mee te nemen. Heb je een eigen matje? altijd fijn ;)

 

Weet jij niet wat een handpan is? Kijk dan hier voor een impressie.